ONTDEK JUMBO’S 7 ZEKERHEDEN

Euro’s goedkoper

Voordelig genieten bij Jumbo

Onze prijzen zijn altijd laag. Jouw kassaticket is het bewijs. Jumbo is euro’s goedkoper: elke dag, zeven op zeven. We vinden het namelijk belangrijk dat lekker en gezond eten voor iedereen betaalbaar is.

En zo doen we dat

Extra goedkoop

Bovenop onze dagelijkse lage prijzen, houden we ook wel van een koopje. Wie niet eigenlijk? Daarom trakteren we je elk seizoen op heel veel producten die extra goedkoop zijn. En omdat je best vaker van dit voordeel mag profiteren, gelden ze niet voor een dag of een week, maar in heel veel gevallen voor langere tijd. Onze manier om je volop van extra goedkope producten te laten genieten.

Altijd Lage Prijs

Jumbo is euro’s goedkoper: elke dag, zeven dagen in de week. We vinden het namelijk heel belangrijk dat lekker en gezond eten voor iedereen betaalbaar is. We weten dat je het meeste geld kwijt bent aan je dagelijkse boodschappen zoals groenten, fruit, koffie, melk en toiletpapier. Om het je makkelijk te maken kan je deze producten goed herkennen aan het speciale Altijd Lage Prijs-logo. Het spreekt voor zich dat ook bij al deze producten kwaliteit bovenaan staat.

Kies & Mix

Soms is kiezen moeilijk. Omdat het allemaal zo lekker is. Wij helpen je daarbij met de voordelige Kies & Mix producten. Zo worden bijvoorbeeld luxe broodbeleg, verse tapenades of krokante broodjes stukken goedkoper als je er een paar van koopt. Jezelf voordelig verwennen, doe je dus bij Jumbo.