ONZE JUMBO IN BAARLE

Al ruim 10 jaar is Jumbo Bart en Katja de Bresser dé grootste supermarkt in de grensstreek met de gedrevenheid en betrokkenheid van de kruidenier om de hoek. Met dagverse en zelf bereide producten, met lokale producten, maar ook met de bekende merken tegen een lage prijs.

Door de klant altijd centraal te stellen, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarkten in Grensstreek geworden. En daar zijn we trots op.

Met onze passie voor lekker en gezond eten willen we het adres zijn voor al uw boodschappen. Zo biedt Jumbo Bart en Katja de Bresser volop inspiratie voor lekker en gezond eten, onder andere met heerlijke recepten die eenvoudig te maken zijn. En de ingrediënten? Die vind je natuurlijk in onze Jumbo supermarkt in Baarle.

De medewerkers van Jumbo Bart en Katja de Bresser hebben veel zorg voor de producten en allerlei zaken daaromheen. Zo zijn er in het seizoen niet alleen verse aardbeien en asperges, maar staat er ook een sinaasappelpers waar u zelf sinaasappels tot sap kunt persen. En wat dacht u van ons vers afgebakken brood, of onze vers bereide maaltijden of pizza’s uit onze foodcorner. Verser kan het niet.
En zo wordt winkelen bij Jumbo Bart en Katja de Bresser niet alleen prettig en goedkoop, maar ook een ware smaakbeleving.