ONZE SERVICEBALIE, BLOEMENAFDELING EN DE KASSA’S

Niemand houdt van wachten! We doen er alles aan om het vooruit te laten gaan. Vlot winkelen bij Jumbo begint dan ook vanaf het moment dat je binnenkomt.

De ruime en logische indeling van de winkel, de goed gevulde schappen, voldoende kassa’s en zelfscankassa’s, brede gangpaden en behulpzame medewerkers zorgen dat je prettig en snel boodschappen kunt doen.

We rekenen al uw boodschappen vlot, nauwkeurig en volgens de wettelijke eisen af. Bij de Servicebalie kun je met al je vr​agen en opmerkingen terecht. Ook verkopen we hier producten die volgens de wet vanuit bediening verkocht moeten worden.

Wij accepteren op onze bediende kassa’s ook 2 varianten Belgische maaltijdcheques. Voor het inwisselen van Sodexo en Monizee kaarten kunt u bij ons terecht.

Presentatie en verkoop van rookwaren is aan wetgeving gebonden. Uiteraard houdt Jumbo zich aan deze regels en verkopen wij geen rookwaren aan personen onder de 18 jaar. Twijfelen we over je leeftijd van 25 jaar of ouder dan dient zullen we om een ID vragen. Ook voor loterijen geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Ontdek alles over de Zelfscan.

Winkelen kan altijd nóg vlotter, met de Jumbo Zelfscan.
Zelf scannen is snel, overzichtelijk en leuk. We leggen het je graag stap voor stap uit.

ZELF SERVICE KASSA’S

Niet in de rij staan aan de kassa? Je kunt ook kiezen voor de Zelfscan.
Je scant dan zelf de boodschappen en betaalt bij een van onze 6 zelfscankassa.

Let op! Deze kassa’s zijn wel Pin Only.

BLOEMENAFDELING

Nog even snel een fleurig cadeautje meenemen voor jezelf of een ander? Dat kan voortaan bij onze uitgebreide bloemen- en plantenafdeling.