ONZE BAKKERIJ

Vers, smaakvol en ambachtelijk, dat is waar we in onze bakkerij voor staan. Samen met onze leveranciers werken we iedere dag aan uw vers brood, gebak en banket.
Iedere nacht wordt al het brood gebakken en daarna in onze bakkerij verder afgewerkt en gesneden. Kraakvers dus in uw Jumbo. Van desembrood tot ons Goud Eerlijk assortiment. Lekker iedere dag vers voor bij de maaltijd. Of natuurlijk in de broodtrommel.

Een échte Brabantse specialiteit is ons worstenbroodje.
Een unieke samenwerking tussen bakker en slager. Het mooiste varkens- en rundvlees verwerkt tot een unieke gehaktsamenstelling, omwikkeld met een mals witbrooddeeg. Een receptuur die ontstaan is in samenwerking met een ambachtelijke bakkerij en waar we gedurende een aantal maanden stevig aan hebben geëxperimenteerd om te komen tot de lekkerste combinatie. Zo lekker zelfs dat we in 2015 en 2019 een finale plaats hebben bereikt in de Brabantse competitie naar het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje.

The making of…

het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje

VERS GEBAKKEN BROOD

De hele dag bakken we in onze winkels vers brood, knapperige pistolets en van die lekkere koffiekoeken. Dat zal smaken.

UNIEK ASSORTIMENT,
DIK OF DUN!

Het bekende assortiment Goud Eerlijk brood, maar ook een uitgebreid assortiment Brood van Belgische origine. En beide varianten kunt u zelf snijden, in de door u gewenste dikte!

HOU JE VAN ZOET?

Dan kun je, naast het uitgebreide assortiment gebak, ook bij ons terecht voor american pastry, de originele Dunkin Donuts en zelfgemaakte chocoladebollen uit eigen bakkerij.