ONZE SLAGERIJ

Iedere dag vers, want onze slagers geloven in vers.
Wij houden vast aan ons geloof van een eigen slagerij op de winkelvloer. Een slagerij waarin we dagelijks vers ons rund-, varkens- en kalfsvlees verwerken tot de meest heerlijke producten. Want alleen op deze manier kan vers ook écht vers zijn en blijven. Biefstuk, verse hamburgers, verse gedraad gehakt en worst, maar ook grote stukken BBQ-vlees zoals een tomahawksteak van 1,5 kilo. Niets is te gek!

In onze slagerij werken nog échte slagers of beenhouwers met hart voor mooi, vers vlees en de vervaardiging ervan. Zij leggen iedere dag opnieuw een ongelofelijke passie en toewijding in hun werk om met ambachtelijk vakmanschap de heerlijkste en eerlijkste producten te maken. Vraag hen gerust om persoonlijk advies, vlees op maat of bereidingstips, want ook dat hoort bij hun passie voor het vak.

Biefstuk uit eigen slagerij

Dit maakt de slagerij bij Jumbo Bart en Katja de Bresser zo bijzonder

VERS BEREID GEHAKT

Ons gehakt wordt elke dag vers bereid gedraaid in de winkel en perfect op smaak gebracht. Zo hoef jij het alleen nog maar te bakken voor het gewenste gerecht.

2 STERREN RUNDVLEES

Bijzonder mals en sappig rundvlees met een heldere rode kleur en een volle vleessmaak. Verwerkt in de winkel door onze vakslagers.

Het vlees draagt dan ook met recht het Beter Leven keurmerk 2 sterren! De Blonde d’Aquitaine kalfjes worden op een natuurlijke manier geboren en blijven minstens vijf maanden bij hun moeder. Daarna komen ze vanuit Frankrijk naar de boerderij van Henk Broeders. Hier groeien ze rustig verder in ruime stallen met stro, frisse lucht en veel bewegingsvrijheid.

SPECIALITEITEN

Voor de echte genieter hebben we een groot assortiment van specialiteiten uit eigen keuken.
Of het nu gaat om grote stukken vlees voor op de barbecue, of heerlijk mals kalfsvlees. Onze slagers maken het voor u!