WERKEN BIJ JUMBO BART EN KATJA DE BRESSER

Jij steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent leergierig en wilt het beste uit jezelf halen. Bij Jumbo Bart en Katja de Bresser krijg je als medewerker alle ruimte om te laten zien wat je in huis hebt. Want jij denkt dat het altijd nóg beter kan. Ben jij zo iemand? Dan zoeken we jou.

Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. En je denkt graag mee over hoe het nóg beter kan voor de klant. Je stelt de klanten centraal en doet je uiterste best om hun wensen te vervullen. Dat doe je uiteraard allemaal samen met je collega’s.

Als vulploegmedewerker wordt je met name ingezet bij het aanvullen en spiegelen van de schappen én het op orde brengen en houden van de winkel. Belangrijk werk! Zo zorg je dat de klanten nooit misgrijpen als ze hun favoriete product zoeken.

Als hulpkracht Kassa zorg je dat ze snel geholpen worden en zorg je voor een nauwkeurige afhandeling van de afrekeningen. Snel en goed: dat is jouw aanpak.

Als hulpkracht vers zorg je dat er altijd voldoende producten aanwezig zijn en dat ze perfect worden gepresenteerd. Je beschikt over voldoende productkennis of bent bereid te leren, omdat je de klanten goed wilt informeren.

En verder…

… ben je 15 jaar en beschikbaar tot 19:00 uur.
… ben je 16 jaar of ouder en beschikbaar vanaf 18:00 uur.
… ben je beschikbaar op de doordeweekse avonden of één of twee dagdelen in het weekend.

Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

ONZE VACATURES

Hulpkracht Kassa of Verkoopmedewerker

Als Hulpkracht Kassa of Verkoopmedewerker maak je, samen met je collega’s, het onze klanten voor 100% naar de zin. Je stelt de klant centraal en doet je uiterste best om hun wensen te vervullen. Om de klant optimaal te bedienen zorg je dat ze snel geholpen worden en dat alle producten verkrijgbaar zijn. Je staat altijd klaar voor de klant en zorgt bij eventuele problemen voor een passende oplossing. Je bent voor 2 tot 24 uur per week inzetbaar. Het salaris is boven het minimumloon en je ontvangt direct je vakantiegeld, vakantiedagen en atv in de vorm van een toeslag.

Wat verwachten we van je:
Je bent commercieel ingesteld en resultaatgericht;
Je bent servicegericht en leergierig;
Je toont inzet en je bent gemotiveerd;
Je bent 16 jaar of ouder voor een functie aan de kassa, voor een functie
als verkoopmedewerker mag je al vanaf 15 jaar solliciteren.

Wat mag je van ons verwachten:
Een marktconform salaris;
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
Ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
Een uitstekende collegiale sfeer;
100% aandacht voor de klant;

Klantgerichtheid, gedrevenheid en een sfeer van saamhorigheidsgevoel en onderlinge betrokkenheid zijn kenmerkend voor ons Jumbo DNA. Als jij je hiertoe aangetrokken voelt en je voldoet ruimschoots aan het functieprofiel dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

  Wij nemen per telefoon, mail of WhatsApp contact met je op.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoon(verplicht)

  Ik solliciteer voor:
  'Hulpkracht Kassa of Verkoopmedewerker'

  Steeds een stapje verder

  Binnen een groeiende onderneming als Jumbo Bart en Katja de Bresser kun je door middel van diverse opleidingen steeds verder doorgroeien. Onze slogan is ‘Jij maakt Jumbo’ en we willen je alle kansen bieden om het beste uit jezelf te halen. Zo kun je via de Jumbo Academy MBO-opleidingen op verschillende niveaus volgen. Stapje voor stapje klim je hogerop. Als je het in je hebt, kun je zelfs een gecertificeerde HBO-opleiding volgen.
  Vrijwel alle Jumbo opleidingen zijn landelijk en/of branche erkend. Je diploma is dus ook buiten Jumbo waardevol.

  Samen investeren we in jou
  Als jij energie en tijd wilt investeren in jezelf, dragen wij graag een steentje bij. We hebben een hele goede studiekostenregeling, dus de meeste opleidingen kosten jou helemaal niets.