DE KEUKEN VAN JUMBO, ONZE FOODCORNER

Net terug van een fietstocht, wandeling of gewoon geen zin om te koken vandaag? Dan hebben wij dat voor je gedaan!
Elke dag gaan onze medewerkers voor je aan de slag met de beste producten uit onze supermarkt en maken volgens de La Place principes de lekkerste gerechten, broodjes en salades voor je.

We kiezen voor eenvoudige en smaakvolle seizoensgebonden gerechten, naast een uitgebreid assortiment verse pizza’s die je naar believen zelf af kunt bakken, maar die wij ook graag voor je afbakken!

We bieden een aantal complete gerechten maar ook een aantal onze klassiekers als onderdeel van de maaltijd. Balletjes in tomatensaus, vol-au-vent, stoofvlees uit eigen slagerij, tomatensoep, champignonsoep en altijd een soep van het seizoen zoals asperge- of witlofsoep.
En wil je een keer wat anders? Wat dacht je van verse sushi, belegde broodjes salade carpaccio, ceasar of geitenkaas met brie.
We hanteren hierin het principe ‘overdaad schaadt”; we gebruiken enkel de noodzakelijke ingrediënten.

Ons traiteurassortiment vullen we aan met een uitgebreid assortiment kant en klaar maaltijden of gemaksproducten zoals pannenkoeken, hamburgers en de lang houdbare maaltijden.

En wil je liever bij ons blijven eten?
Dat kan ook.

In onze foodcorner met 24 zitplaatsen bieden we naast een aantal koffie specialiteiten ook diverse pizza’s, snacks, soep en vers belegde broodjes.

VERSE PIZZA’S

Snel Italië in huis halen?
Dat kan met onze verse pizza’s uit onze foodcorner. Op een Italiaanse basis maken we voor je de lekkerste pizza’s!

BROODJES VOOR DE LUNCH

Een lekker snelle lunch, of even op je gemak genieten? Het kan allebei met de vers belegde broodjes uit onze foodcorner.

VERSE SOEPEN

Wij maken dagelijks heerlijke verse soepen.
Diverse klassieke soepen zoals tomaat of champignon, maar ook exotische zoals paprika of tom kai kai.
Verkrijgbaar in emmertjes van een liter.